Friday, June 17, 2011

Kenapa Saya Join Dot

These are the result from a survey conducted by a kacak boy from Alor Setar. The question that was asked is
Apa/Mengapa korang join DOT awal- awal dulu?”
And as extra flavor, I asked
“Ok, nak tambah apa2 lagi tak?”
*and the answer is in italic*
Alright uncles and aunties, here they are.


Zaiha Jumai
I join dot because I mls nak involve ngan aktiviti minggu orientasi, esz n so on.
Masuk sebab minat gilos benda2 macam ni..i like to entertain people n put a smile on their face


Ismeth Azril
Saya Join DOT sebab ramai awek cun.
Bla3~~(kisah hidup dia dalam dot)~~ skang ni aku join dot sebab memang dah attached ngan dot.


Nazrin Saad
Sorry lambat. Bukan malas reply atau apa. Tapi tak tau nak tulis pa.sebab join tu untuk benda yang dah ada.since aku one of the guys yang started dot maybe minat adalah jawapan yang terbaik.
Nama dot ditubuhkan secara tak sengaja sebab dengki ngan kolej lain ada nama, bukan melalui pebincangan ramai. And kdo still kekal sebagai autokratik loser yang perasan diorang power. Fact


Nurul Wahida
Oh, accidentally termasuk dot tanpa dirancang.asalnya aku kebud under pantun. Tapi pantun dah takda. Then aku menyelinap masuk bwah unit yang paling ramai pengikutnya dulu, teater! Then kena paksa menari boria walaupun aku tak tau menari, belakon memang hampeh.so kena gak menari dulu. Disebabkan aku jhenis once da take d job, aku akan habskan, maka aku terus menari dalam boria. Dalam bulatan dulu aku cakap akan kuar dot lepas habis boria, tapi tah camna takdir aku melekat lg kat dot n betahan sampai sekarang. Skian~
Oh aku takda ability macam lain2, aku tak pandai menari cam syira, pod, idea pasal lakonan juga hamper 0% tak macam ko n ismeth, n belakon agak tak reti, cikai2 je.sometime buat ko rasa u r not belong here.sincerely sebab dotters sendiri that make me stay. Ha3. Aku suke korang. 2 je. Awat?


Hazal
kerana orang
Sebab kawan. Tapi lama2 jadi dot sendiri


Ilya Aziz
ok ku masuk takda sebab.masa minggu mmp pun sebab dah masuk yang kat dectar dulu.. n dah kenai abang nas..
Urm…xdak…kot…haha


Aida Najwa
saja2 nak test2, dulu asyik2 kawad je…nak benda baru join la dot. X sangke besh…fun2


Izayu Badaruddin
The bond…family bond


Farah Elyani
ntah,,ttber jer rasa nak join, gpun malam tu suara sayo paling kuat n paling beria ngan paling ramai ahli dier cam meriah jer, n that’s why I joined this club,,ok sekian,,
Ouh then bila dah join rasanya memang susah ar nak kuar sebab da saying giler2.,ok tu je


Wann Afzan
Nak try benda baru.


Rohani Winnie Cheong
Sebab?masa mmp Nampak seronok, dan memang suka cuba benda yang seni2 gini.


Fatin Fasihah
Untuk 1st sekali time tulis nama atas kertas time pendaftaran. Sebab minat.

Khai
Sebab koranglah.
Sebab korang caring, sekepala, memahami


Khairul Khairiyah
Join dot awal2 tu sebab memang minat teater, then dah masuk terus jatuh cinta dalam dan luar dengan dot=)

Muhammad Arif Farhan (edisi tambah sendiri)
Aku main gitar  je time MMP, tiba-tiba aku dah jadi ahli D.O.T. memang senggama minda.
Dalam DOT ramai orang utara. Aku rasa macam duduk dekat rumah boleh cakap loghat utara.


10 comments:

wann afzan said...

tolong lah mengaku. gua punya jawapan paling hensem. hahahaha

Ismeth Azril bin Shamsuddin said...

jijik la wann..haha~~

aku jwb pnjg giler..ye la kn..bngun tidoq msg msuk striaght jwb..hoho~~

wann afzan said...

kau mmg mcm pali sikit2. pasangan bahagia pulak.

PaLi3 said...

buhbee...nama aku pown naik gak kt komen ang, cis~

stuju dgn reason arep...

say- O said...

babee pali. aku mesej hang bukan reply.

PaLi3 said...

ngahaha...nnt aku edit, aku bowh part aku...

nur wahida said...

kalo sey o jadi pompuan yg cun msg palie,musti die balas kan?
tak caye tnya abg naz!
tgk ismeth putih gebu,palie reply je msg die!~~

say- O said...

aku bulu banyak. pali nak yang smoothy je.

PaLi3 said...

wahid: bodo...aku slalu abaikan msg dia kowt, klu xpntg...x caya tny tuan pny badan

say 0: nice...(siowt ah say 0, terpaksa aku membizikan diri nk lari dr pk benda tu....argh!!!)

Anonymous said...

kau tanya sebab apa je. kau tak tanya sebab kedua ketiga. so aku assume aku kena jawab sebab pertama kali masuk. heh.

-fatin-