Wednesday, August 11, 2010

pahlawan

dah lama perasan. baru nak jelaskan sekarang. ni laa antara pahlawan2 yang selalu membantu rakyat jelata di kala kesusahan. g mapley, g bangi, g kajang, g pasar malam, tolong tukar tayar, tengok orang eksiden, dan sebagainye lah!

Pahlawan Berkereta
Fatin - WLU Kenari
Pali - BJC Kancil
Pod - WRJ Saga
Wann - WNU Myvi
Arep - PFJ Waja

Pahlawan Bermotor *aku rase korg smart gile*
Say O - KBF Kriss
Ijan - WHT Kriss
KK - BKW Ego
Ismeth - Kadang2 xtau mane die dapat moto

trimas buat pahlawan2 sekalian. jasa anda amat dihargai =)

13 comments:

say- O said...

pahlawan?hahahahah..
cam lawak plak.

Saya Arif said...

pahlawan? hang teghok..

igtkn apala td.. ceh

wann afzan said...

ngahahahaha..style laaaaahhhh!!!

mikhaelahmad said...

nak promote kereta sendiri la tu? heap!

wann afzan said...

ngaaa...keta dlm bengkel ahhh!!!

owh ye, nk masuk x keta kau? ngeeee...Tentera Laut! br pahlawan sejati beb!

is5meth said...

dem lawak syial...

mikhaelahmad said...

takpe, gua bukan part of em lagi. motip gua nak masuk?

wann afzan said...

semet : pehal kau lak nk lawak??

mat : owh..kau masuk senarai pahlawan kt blog aku je lah..ngeeee...

Anonymous said...

cis...yg niey rupanya tujuan dia

mikhaelahmad said...

di blog kau pun aku dah happy. at least im appreciated =)

Fatin Mazelan said...

erm. nama aku di atas!

jangan call aku jika tak tahu kenapa stereng tak leh gerak, enjin tak leh start dan jika gear x free.

aku dah out of list lah.

wann afzan said...

mat : u r alredy there =)

fatin : er...same gak ah!! WLU je aku igt..hahaha

kk_p!nK said...

yeyy!! sayee ponn pahlawan gak..phlawan pink..thanx rumet!!