Wednesday, August 18, 2010

Kali Ini Aku Bersuara

Tak payah cakap banyak. Menurut janji yang ditaburkan oleh aku time bersihkan bilik kebud dulu, aku akan belanja korang semua yang terlibat dalam Boria 2010 makan KFC.

ni la rupa KFC bagi yang selalu, jarang dan tak pernah tengok

Jadi, saya mintak korang semua rajin2 la buat pilihan dan decide samada kita berKFC weekend ni (sabtu ahad 21 22 ogos) ataupun weekend depan (sabtu ahad 28 29). Aku pilih weekend sebab Fatin boleh datang weekend je. Lagipun aku dah janji ngan dia. Dia special sket. Lagipun weekend ada diskaun sket.

Memang mustahil kalau emua orang boleh ada, mesti ada sorang 2 yang telepas sebab balik la, g rumah bla3 la, dating la, study la, main game la, tidoq la, macam2 la. So, kita kena keraskan hati, memang 2 tarikh pilihan tu je.

Buatkan perbincangan di ruangan komen. Nanti bila aku bersemangat aku buat mesej kat FB pulak.Oh ye, berbuka kat bilik Kebud je. Susah nak angkut 20 lebih orang g Kajang. Juga susah nak dapat tempat duduk kat sana.

Selamat mendecide.

12 comments:

izan_muslimin said...

ko nak buka kat mana ni say-o?
kat kdo je ke atau kat luar ni?

aku xkisah tarikh mana2 pun...
ajak je....

wann afzan said...

insyaAllah, boleh..nk g buka kt kajang ke bwk blk bungkus?

Fatin Mazelan said...

eh bukan dia ada tulis nak buka kat bilik kebud je?



p/s : y im special? cam pelik.

say- O said...

bukak kat kebud, aku rasa kalau kat luar memang full gila ah.

is5meth said...

weekend ni aku boey ari ahd jew..sbtu ade dinner bkak pose kt luar rr..klau wt sbtu dpn pon ok gak rr..

ijat said...

26 aribulan aq balik kedah..mak aq da rindu sgt sbb lame x balik..

nur wahida said...

on jer~~

syana said...

next week nk balik rumah!!

ieka cutez said...

hmm..jap..aku kene tnye mama aku dulu..sbtu aku xleh...ahad xsure lagi...maybe ok...

ieka cutez said...

minggu nih aku xleh..minggu depan leh kot..sorry..kalo kowg nk g minggu nih..xksahla..janji kowg epy..\sye xde hal lah....

nur wahida said...

lapa kfc ah!
ainur...
ajat ang nk mkn kfc tercapai kah?
hahaha~~

say- O said...

xksahla..janji kowg epy..\sye xde hal lah....

berbunyi merajuk di situ?