Wednesday, August 11, 2010

Result SPM Keluaq Dah, Hang Teghok!

Kadang-kadang, gua pandang tepi, gua pandang depan, gua pandang tepi lagi.

Dem. Ismeth blocking.

Tiba-tiba hati kecil gua terfikir. Otak slow sikit.

Apa kata tahun ni kita buat baju D.O.T awal sikit?

Lepas ni confirm kita akan ada lagi produksi-produksi yang memerlukan lebih ramai kru disebalik-tabir-produksi berbanding produksi boria yang lepas.

Mesti lagi psiko bila dapat tengok kru-kru D.O.T dengan megahnya dapat pakai baju D.O.T.

At least kalau tak buat design baru pun, design lama boleh digunakan.

Macam best saja.


Contoh design baju D.O.T.



cut.

16 comments:

wann afzan said...

blh je. aku pun terpk cmtu gak. pe kate kite guna 1 design je. so that dr jauh org dh knal tu baju dot. kalau asyik tukar2, nnt org mcm x cam. ok kn?

so, guna design yg dh dok ada ni lah.

Saya Arif said...

tanya fatin kalo dia ada simpan design lama. p antaq kt kedai yg sama. nnt 1 sem gk kna tunggu

wann afzan said...

hurm...kau tnye ahh..kali ni kau handle.hahahaha

say- O said...

yeah, aku suka idea ni.

wann afzan said...

kn??

Saya Arif said...
This comment has been removed by the author.
say- O said...

sape nak buat?
*again, killer question*

Saya Arif said...

fatin dah kerja. dia mesti free. haha

say- O said...

fatin? ngamuk dia nanti

Nazrin Saad said...

kalo wat design lama, senior2 nak beli lagi ke?

kang msti ada senior yg dh ada xnk beli. tkt xckp 30 org, nnt mahal baju atau org xsggp wat.

wann afzan said...

jgn suro fatin. fatin dh kluar. suro org yg masih kt dlm.

ntah. survey harga dlu. then br decide cmne.

izan_muslimin said...

ak prefer wat design baru...
atau modified je design yg lama...

btul kata a.naz...
nk watpe beli baju design yg sama byk2...

sblum ni sharif yg design...
bleh minta kt dia design tu..

minta kat fatin direction n no tmpt dia tmpah sblum ni...

Nazrin Saad said...

kaler hitam mmg akan terus menerus jadi kaler utama utk kemudahan produksi.

design ni kalo xsilap dah diedit oleh fatin selepas design sharif, so design finalised mgkin hanya ada kt apek ja.

utk design, kalau mau buat design baru, ramai2 cuba la wat. then plh yg terbaik. kalau idea leh gabung pn stail

mana tau ada 1st year yg ada idea utk design.

Fatin Mazelan said...

banyak gila nama aku kena sebut kat sini. aaaaa~....lambat tu takde masalah lah say o. cina tu yang tergesa nak sambut raya cina ari tu. sekarang dah ok kot.

erm...kalau nak aku uruskan, susah. apa kata korg call je apek. deal ngan dia?

wann afzan said...

mane2 lah..yg mane korg rase the best, ok je lah...TAPI, kalau leh dapat murah eventho bli skit, better stay dgn design lama. tu idea aku ah..

kk_p!nK said...

bongek gne gmba nee...aq dh lamee xon9 laa nee bru pasann...=p
yeyy!! nak baju baruu..tp xtw nak sumbang apee...ngee~