Saturday, August 14, 2010

A Tribute to org-org LAMA .



Morning D.O.T family (sbb ak buat nie pagi nie, aku ponteng HX,sbb terlebih tdo) , mewakili budak-budak hingusan tahun 1 D.O.T 2010 nak feeling2 exited buat tribute kat angpaa suma . Excited gilaaa, boleegakk Argghhh .

baby tgh excited ne, so jgn ganggu baby tau !

Kami amat2 laa berase bangga, terharu, down, dan segala-gale perasaan setelahh wat performance Boria ari 2, dapat ape, Persembahan terbaik dgn 1st runner up kann, sungguh x sangka. Still kami bole feeling2 diva boria sbb ader persembahan terbaik pnyer award kann .

Mak !! baby dpt award, baby dah jadi diva . kau hadeew??

kami x mungkin laaa mampu rembat anugerah ngan nombor 2 tanpa anda suma . Rase pelik ponn ada bila tgk anda suma beria sgt train kami padahal anda bukan join boria ponn, dan akhirnyaa kami tau ape pasal. seriusly aku rase pada awalnya, (ni pandangan peribadi yg terlupe nk ckp mase dalam bulatan walaupon dah berpuluh juta kali duduk dlm bulatan) seronok sgt ke D.O.T niee?? aku masuk D.O.T ponn sbb kelab lain cam hempeh ( maaf, mungkin kerana strategi pemancingan 1st year yg lemah) .Lagi pulak ygk anda semangat mcm org gila terjerit jerit, terkinja kinja suruh bdk 1st year join, x bole lupa KK, menjerit jerit atas kerusi tetapi masih syukur laa sbb KK x bawak pisau . hahah

Korang, masuk laa D.O.T, kompem stay kolej ! cepat cepat cepat !

___________________________________________________________________

to senior ;

abg hazal ; bes jugak ade pengarah yg x brape nk reti marah, terase enjoy bukan main. selaku peng'sketch' dbwh abg Hazal, idea anda juga unikk & diperlukann .

kak pod ; haaaaa, ini yg paling puas di atas pentas time menari, tanpamuu x mungkin borai kita semeriahh ituu . kann kann kann?

se-o ; penipu besar, ckp x nk tolong kann. tp ang laa antara pnyumbang n sumber motivasi kat kamiorg, hahah. Mekasihh burung kedidi .**tibee jee.

kak leha ; "heh, pegi main bola tampaq kt tmpat lain, sbuk r, aku nk tulis blog pasai kak leha nehh!", sorry kak lehaa, ada org main bola tampaq sebelahh saya neh . kak lehaa mmg sgt bess r, x terkata . x bole nak keluaq dari mulut nie, kak leha mmg bes sgt ahh . idea boleh tahan sangat merepek , tp berkesann sgt2 ! !

kak wawa & abg Ijan ; kenpa tah tibew je combine name, xpe, saling pesan2 ye . kak wawa abg ijan, semoga berbahagia hendaknya ye, abg ijan sentiasa laa protect kak wawa dari segala bencana alam yg bole menghilagkan bibir mahal itu . Kau ingat org pas accident x kuat ka??

kak shira ; sumpahh anda laa savior boria D.O.T malam tu !! ( jap nk lap air mata, terharu sgt neh dgn kak shira ). klu kak shira xda, entahh laa pe jadi . Sbnrnye saya pernah terpikir, cane klu tibe jaah musik problem. x sangka lakk betoll2 jadi . cukup masin x fikiran aku?? kak shira juga penyeri boria hari tuhh . klu kak shira x da, kiteorg msti kurang semangat ( petikan dari kata-kata Hafizi )

Yuyu Mai ; budak2 paling kiuk miuk utk pesta konvo mlm 2, tenkiu sbb dpt bg aku feeling2 mcm budak2 ( cam budak2 terencat pon ye jugak ) klu yuyu x dak, susah skit kot nak bwk watak budak itew . hahah

Kak Wan ; huummm, baik lahh . rock it out beybeh . tanpa suara anda, x mungkin kita bole menang kan kan kan kann . timekaseh juga atas nasihat & kritikan membina anda kpd produksi boria ye .

Kak Dayah ; suara anda adalah sgt kiut, berlemak, merdu . sedapp mcm brownie SR . tenkiu sbb sanggup menyumbang jugaaak .

Kak Zai ; kami lambat skit mengenali anda, tp billlllleeeeeeeeee nk buat spaghetti lagi !! Nakkkk!!dah la dapat rase skit je hari tu . BUAT LA LAGI !! tenks la jgk sbb sanggup jd penyanyi latar , beybeeeh !

Arip ; ape ekk . bguihh laaa, personal tenkss sbb ajaq skit2 aku loghat utara . naseb aku x tercampur dgn loghat Kelantan, N.9, dan Iban . Selamatt, mekasehh weii !

Ismeth ; anda x pernah bersalah, tenkiu sbab jadi pengemudi audio yg sangat sangat berkaliber, wawasan ,cemerlang, gemilang dan terbilang kami . klu ismeth xda, mesti Vee x teringin nk ajaq kami . kann .

Abg Zul & Amir ; huha, suare base n tenor terbaikk r ! meriahh boria kitaa ari tuhh . *classification suara 2 aku hentam je.

Abg Palie ; oitt si haloba . hahah . anda seorang haloba yg bgus untuk produksi boria ni. bak kata Abg. Hazal, anda menjaga semua branch boria ari tu ; sketch, tukang karang, tarian, & penyanyi latar . itu adalh satu effort yg luar biasa . tepuk tgn utk diri sendiri ! yaaahhh

Abg Naz ; x da kata lain utk anda, D.O.T sentiasa perlukann andaaa !!!

kpd senoir & ahli dotters yg lain ; sama-sama laa kita terus menggemilangkan D.O.T, memetik kata kata abg naz ; jom memanusiakan manusia dgn teater !!


p/s ; nie post terpanjang dlm blog nie ke ??


21 comments:

Anonymous said...

dengan adanya entri ni. memang sah korang didik adik2 dengan baik. =)

-fatin.

izan_muslimin said...

huh...gigih tulis...

xperlu nk tulis nama gua...sbb xsumbang pape pun...
dh le dtg...tgk...blah...

haha....apa2 pun thanx dr kitorg senior2 atas komitmen korg...

*ak xtau plak p'ktaan exit bleh wat past tense jd exited...excited ak tau la apa bnda...*

kHai said...

abg ijan ; eh, nyumbang paa. pegang props ngan kak wawa . klu x, x flow kite pnye boria tau

say- O said...

haha, korang 1st year pun semangat jugak. sangat bagus.

izan_muslimin said...

pergh....trus tukar typo...haha
senoir xnk plak tukar?
haha...

xpe...truskan semangat ni lpas2 ni...
sbb lpas ni sesuatu yg b'beza...bkn boria...

tp ko khai dgn anis mgkn dh merasa b'lakon...pasni b'lakon dlm produksi teater plak...

kHai said...

abg ijan ; itu biaq stylo skit, xnk tukaq . hahaha

leha herbert said...

aku punya konsep terima kaseh adalah bukan sekadar ucapan, tapi disertai kambing golek bazar pkns ok..~!

apa pon, terima kaseh 1st year, atas komitmen anda semua.

aku sayang hampa.

=))))))))))))

wann afzan said...

=)

speechless.

kHai said...

kak leha ; haha awatnyaaa .

leha herbert said...

khai ank diam ahh..!~stail wat 2 in 1, memuji juga mengata..kureegg.!

Saya Arif said...

1st tyme aku nmpk entri ade tulisan kecik besar.

meriah.

aku suka, sebab panggil Arip ja.

sekian.

kHai said...

arip ; aku ske mengabulkan impian org, hahaha . ang xnk abg, ak bg arip je ahh .

nur wahida said...

pnjng menjela...
tapi aq gigih membaca smpy ke akhirnya...
noktah!
mcm monorel...
pnjg mcm palie...

PaLi3 said...

wahida: monorel pown xmcm aku, tp xpa...lg pown monorel tempat tahan kecing yg bagus coz xdak toilet

Nazrin Saad said...

aku xtau nk komen pa. sbb tu aku xkomen pada awalnya.

cuma aku xsuka diadili/dipuji berdasarkan jasa dlm 1 produksi ja.

erm, faham x?

kHai said...
This comment has been removed by the author.
kHai said...

hummm, paham paham, tp nk berterime ksaehh saja, niat di hati ~~

Nazrin Saad said...

oh, khai. jgn terasa pulak. aku hargai entri ni. bkn sng nk post 1 entri dan igt nama semua org yg terlibat.

serius. sebab aku pernah plan nk buat tapi aku xsanggup sbb panjang sgt. so thanks untuk ko.

i'll appreciate this. thanks a lot. cuma pemikiran aku ni pelik sikit. maaf ya.

kHai said...

ohh saya tidak kesahh .
saya suka menerima pndngan org lain juga kekadang . xpe xpe .

~**Raw Honey**~ said...

Without the trunk,branches would never grow,without branches,leaves would nvr grow,same goes to the fruit.

p/s..kHai mmg blogger paling semangat + rajin yg sy pernah jmpa selama ini...lookin forward 4 ur nxt blog.

kHai said...

tenkss a lot raw honey . hahaha
a pleasure !!