Wednesday, October 5, 2011

Buku Log - 2

Harap maaf sebab tertinggal lirik lagu ketiga koir hari itu. Ini dia :


LAGU 3 (Without you - X Japan)

Ke mana ketulusan
Ke mana keikhlasan
Adakah ia kan pergi
Selamanya tak kembali

Oh tuhan beri petunjukmu
Menempuhi sukarnya hidup ini
Agar dapat dikembali
Sifat murni..

Mari kita semua
Tegak bersama
Mendapatkannya

Hingga kita berjaya
Menjadikannya
Sebah'gian dari diri



p/s: lagu ini merupakan lagu yang paling saya gemari diantara kesemuanya. Terutama: 
"Oh Tuhan,
Beri petunjukmu,

Menempuhi sukarnya hidup ini..
Agar dapat dikembali
Sifat murni......"


As if it sings out the feeling of all ...


Apa-apa pun,Ini persembahan yang dirakam pada malam itu. Junior kata walaupun tidak bernasib memenangi apa-apa anugerah, tapi mereka PUAS ! Terdengar juga ada orang puji persembahan koir ini bagaikan tahap kebangsaan. Syabas !!! Kredit kepada perakam video dan lain-lain.



For more pictures : click in this link





















Sekian sahaja catatan saya malam ini.
9.34pm 05.10.2011

10 comments:

say- O said...

muka say-0!! tak boleh ada!!!haroomm!!! HAROMMMM!!!

~**Raw Honey**~ said...

hahaha, wah cepatnya hang komen !

ini kak leha. said...

semua lagu dalam ni saya penah nyanyi.bezanya ahli y menyanyi kali ini.menitik jugak ayaq mata.ceh.yaaaaaa.~adik2 junior, selamat berusaha ya.GO33.~!!!!

Nazrin Saad said...

Hai adik konduktor!!!!

Leha, jangan tipu. Lagu first tak pernah nyanyi.

Kau teristimewa,
Sinar hidupku


p/s : Somehow, being on stage and performing, just that, that exceed any expectation.

"LIKE!"

Anonymous said...

tangan perakam tak kena bedung ya time kecik?

-fatin fasihah

Nazrin Saad said...

Fatin : Tak sempat pasang tripod dalam dectar.

kadang2 leha silap. said...

ouh eh..lgu first xpenah eh.?haaaaa33.~!

bukan nama sebenar said...

oh ye.lupe nk tambah,wahid ngan syana di langkawi masa depa perform...

ow my gucci~ T_T

say- O said...

lagu first tu fresh taun ni.

mardeeya said...

reading this post.. how i miss those time.. we spent the nights together. ='(