Monday, August 30, 2010

Malam 7-Likur



aku xpandai nak mengarang ayat mcm ahli DOT yg laen...
so... mgkn ikut gmbar pun bleh gaakk arr...

gegaran dr ismeth & cikkiitt dr ilya...


ibarat berada di negara sndiri



org 'KUAT' DOT


warga korea & warga nepal b'interaksi di Tanah Melayu


Ini lah Yana...ekspresi muka itu pnting ketika mencucuh bunga api



aku si tukang penjaga api...


kami import khas ya utk buat p'tunjukkan sarkas ni...


ini pulak Fatin


p.s : jom kita buat lagi memoir2 macam ini...

13 comments:

Fatin Mazelan said...

damn kenapa gambar cacat aku ada ni??!!!

izan_muslimin said...

haha...style apa...
muka hepi gile dpt maen bunga api...
kahkahkah...

ni je gmbr ko yg plg style yg ada...

say- O said...

aku takda, sibuk baca quran kot.

Anonymous said...

yeke say-o? alhamdulillah. bukan sibuk nak exam ke? hoho.

gila. mana ada style!

-fatin.

Nazrin Saad said...

hari tu pergi kajang dgn yuyu n shira. nampak org jual bunga api tepi jalan.

nyaris-nyaris beli.

aku rindu memori ini.

Anonymous said...

baru perasan mat seperti .... err....abaikan!

-fatin

say- O said...

haha!!
hiperbola ja aku tu

ismeth said...

aku mncri mrcun..tp xde rr...damn.

wann afzan said...

ya Allah..rindunye...

izan_muslimin said...

maen bunga api sudah...
mercun pun kalo nk maen...
maen yg cikai2 tu yg kluar api2 cantik ckit tu...

~**Raw Honey**~ said...

wahhhh~macam seronok jew...heehe...dah lame x main bnda cam ni..yg sy ingat paling last mase sebelum masuk tadika..haha

wawa said...

naaakkk~~
cpt la pe beli~~
bunge api sudey!!
oh~ sonok2!!
pas2 p curik pelita sat gune utk maen..
nggee~~~

ism3th said...

gi rr bli...nnti ley men..hahaa~~