Thursday, September 2, 2010

Enlightenment

Mungkin inilah reason aku semalam begitu emo.

Mungkin inilah reason semalam aku provok korang kaw2.

Mungkin inilah sebabnya.


hm...=)

10 comments:

izan_muslimin said...

ngaaa...

yg rajin komen kt sini mcm ak dgn ko je la, yg dr batch ni...

yg len kdg2 hazal, wawa, n ilya...
org sama la senang ckp...
osama bak kta orgtua...

yg len mgkn ada just baca je kot.
haha...

say- O said...

aku penat dah promot tiap2 malam.
bukak la blog..bukak la blog, bukak la blog!

tapi osama ja..

sebab tu aku x stuju sangat awal2 dah promot pekataan family. pandangan aku, so aku diamkan ja.

hoh sudah, nak jadi semalam balik. dah2.

Anonymous said...

ape ni? ape ni? ape ni?

-fatin.

say- O said...

takpe fatin, tu perkara semalam. dah masuk ISA pun benda tu, wahahhaa!

Nazrin Saad said...

dari dulu lg aku cakap, jgn ckp family unless you mean it.

bg aku itu 1 benda yg serius.

blog ni dari awal aku wat sampai sekarang gini je la. no komen.

alah, fatin, emo sikit2 baru lah stailo.

wawa said...

sy rindu kan ni!!!

p/s : BUNGE API mane?? jon la maen!!~~

Anonymous said...

der, wa salu buka blog ni. apa keje wa baca kalau wa x tau apa berlaku? aaaaa~...

p/s : mesti korg kata xyah tau. owrite!

-fatin.

izan_muslimin said...

haha...fatin plak dh emo...

org yg komen atas lu lg lah lari topik...haha...

wawa said...

tahu kot ckit2..
cckiiitt jee...

ap2 pn BUNGE API~~ pat maen~~
nk balik raye kene la gumbire2~~

~**Raw Honey**~ said...

*blur blur *
hah?