Tuesday, September 7, 2010

Notis

Cerita Wawa dan Ijan merupakan cerita yang terakhir aku post dalam blog ini. Lepas ni kalau ada lagi cerita macam tu aku akan post di dalam blog aku sendiri.

Aku juga akan bercuti dari menulis di dalam blog ini. Ini merangkumi semua penulisan, cerita fiksyen, tribute atau cerita fakta. Aku buat ini atas beberapa alasan.

1. Saja mahu bercuti. Menguruskan 2 blog dalam 1 penulisan yang hampir sama adalah sangat memeningkan. Jadi aku hanya mahu fokus pada Jejaka Ini buat masa ini.

2. Merangsang penulisan kreatif di kalangan adik-adik. 80% daripada penulisan blog ini adalah dari aku. Maka aku terlalu monopoli. Harap maaf. So, aku mengambil keputusan untuk take it easy dan beri peluang kepada anda untuk menulis. Lagipun ini blog kita bukan? Bukan blog aku.

3. Menjadikan blog ini aktif balik. Mungkin kalau aku tak menulis, anda semua akan terangsang untuk menulis sendiri. Itu yang aku nak. Membaca tulisan adik-adik. Sebab aku bukan di sana sekarang, aku tak tahu apa yang berlaku.

Keputusan yang aku buat adalah untuk kebaikan semua. Cehwah!! Semoga blog ini akan lebih aktif dari semasa ke semasa.

Rasa macam mahu tinggalkan awek sendiri sebab blog ini adalah blog pertama yang aku buat. Hahaha.

Anyway, selamat hari raya dan mohon maaf untuk adik-adik.

Nazrin Saad signing out dari Dato Onn's Theatre.

fin.

6 comments:

~**Raw Honey**~ said...

.............
thanks for the last entry.
You will always on my mind,on our mind.

Abang Naz ! You had really lighten up many people's life all this time,thank you so much,again.

Thousands of words,but have no idea how to say it.
Abang Naz,you rockzZ !!!

Wish that one day ,or mayb jz once in a time..you can sign in back.Waiting n wishing..

Nazrin Saad said...

hehehe...
thanks rohani. aku masih ada ja di sini. cuma mungkin dah tak menulis dalam blog ni saja.

insya allah dari masa ke semasa aku akan sentiasa menjenguk sini.

thanks a lot rohani. you rockzzz too~~

say- O said...

serdan pun boleh tulis jugak, mahu?

wann afzan said...

serdan pun boleh say o!! hahahaha...

abg naaaasssss....xpe lahhh...asalkn sy still boleh baca jejaka ini =)

~**Raw Honey**~ said...

*= ="*
Serdan..negara ape tu..

haha..nk sy tulis?! wahaha,nanti sy cacatkan blog ini baru tau...heehe

say- O said...

SERDAN,
tulis je. cacatkan pu takpa.