Friday, September 3, 2010

7 Fakta : Edisi Fatin

Since gua tak boleh pergi Mines, maka gua pun tergerak hati untuk menulis tribute buat Fatin. Satu lagenda dalam hidup DOTters.

Fatin Sebelum

Ini antara beberapa fakta yang lu kena tau pasal Fatin.

1. Spesimen rare dalam DOT. Dalam DOT berat badan setiap individu sama ada makin bertambah (baca : Leha) atau maintain. Dia makin tahun makin kurang. Makan nasi sama juga dengan gua tiap-tiap hari.

2. Pemilik Kenari WLU 8686 (nombor belakang gua main sebat ja, yang gua tau memang ada 8 dengan 6). Kenari yang memperkenalkan gua dengan cendol dan laksa sedap. Rare jugak tu.

3. Tau hampir semua jalan-jalan di dunia, kenderaan awam dan website download lagu. Sempena Ramadan beliau sedang menimba ilmu dalam bidang baru. Jalan-jalan ke syurga. Rare.

4. Satu-satunya DOTters yang pernah pergi China. Walaupun rupa dia memang macam Cina dan ada boipren nama apek, dia bukan penduduk tetap China. Rare gila kan?

5. Tumbukan dia juga rare. Tapi mana-mana yang terkena tumbukan masa dia bertubuh sasa memang akan merana semalaman. Pedih la bodo!

6. Satu-satunya DOTters yang kerap berfikir pasal perkahwinan.

7. Tak pernah belanja gua.

Itu saja. 7 fakta ini masih belum cukup untuk anda mengenali Fatin. Nanti kalau jumpa di Mines, kenal-kenal lah sendiri ya. Peace.


Selamat Beronggeng di Mines.

p/s : rekod oversea paling jauh masih lagi gua pegang sebab gua buat praktikal di Paris. nombor dua dipegang oleh Ijan sebab dia pernah ke Okinawa. yang ketiga baru Fatin.

fin.

7 comments:

Fatin Mazelan said...

wa suka no.1..damn! pehal ada tribute untuk wa?!!!

wa dah pernah sampai Bandung, Indonesia juga der. 6-9 Ogos hari tu. hoho.

betullah no.plat tu.

errr...wa tiba2 rasa ramadhan kali lebih bermakna. itu je.

wann afzan said...

rekod oversea plg jauh = paris????

ok, sy diam.

wahh!suka tribute ini!!

izan_muslimin said...

ni say-0
satu lagi.
special dari aku punya tribute.
sanggup bawak aku masuk hutan mana tah semata2 nak pergi rumah mad amik buku sejarah pemikirana aku yang tetinggal dalam kereta mad.

memang legend

ismeth said...

apsl gmba patin yg ats tu nmpk len...mcm bdak len je..

Anonymous said...

gila say-o. tak payah la cerita. lagipun rumah mat aku dah penah pegi kot. ape salahnya menolong. hoho.

gambar aku time 1st year la ismeth.

Nazrin Saad said...

gua pun pernah g bandung gak derr, so tak kira lah sbb china lagi jauh.

gua buat tribute kt lu sbb gua xleh gi mines semalam.

dan wann, apa yg lu xpuas ati ni???? haaaaaa!!!

~**Raw Honey**~ said...

nice ! ^^)/
she's the saviour !