Wednesday, August 11, 2010

Melihat Kembali

Tak payah banyak cakap, jom kita review balik projek Boria kita yang baru-baru ni.


suka gambar ni, style



tak perlu ajar levelling, dah ada basic nampaknya



sapa rasa scene ni tak kelakar memang ada masalah sikit



Aizat yang off key sket atas stage, tapi nampak confident gila. Bagus!



moment yuyu paling comel: main payung kat depan



"Kak Pod muka puas!!" kata junior2 KDO



Sumpah ni la ending paling smart malam tu.



...korang buatla komen sendiri



ok, wahida memang mencurigakan



You all rocks!


Biarla apa pun jadi, korang semua memang special.

9 comments:

wann afzan said...

=)

say- O said...

suka =)

khye said...

yaeahhh yeahhh yahh !!

Fatin Mazelan said...

aku tak kenal mereka. sad~

aiZZat said...

xpuas ati offkey sbb nervous..

say- O said...

fatin, datang la sini, nanti ko kenal mereka..hehehe

Fatin Mazelan said...

ntah bila aku berpeluang. sabtu ahad pasti ramai yg balik. ye dak?

wann afzan said...

weekend ni mmg ramai yg blk..xpe2 nnt kitorg rncg buke rmai2 lg, kitorg ajak ahh kau..

nur wahida said...

asai la gmbaq aq satu tu korg kate mencurigakan?
ggrrr...