Monday, November 8, 2010

Tawaran Lagi!

Hiya peeps!!

Kalau anda sedang membaca entri ini maknanya anda tergolong di dalam golongan yang sering membuka blog DOT.

Jadi tawaran dibuka sekali lagi.

Sesiapa yang berminat untuk menulis di dalam blog sila kemukakan emel anda di ruangan komen ini. Tawaran dibuka untuk mengimarahkan blog.

Dan memang kita nak bagi senarai nama penulis tu panjang sampai jejak bumi pun. Jangan risau. Mention your name and emel.

Gua juga mengalu-alukan Ismeth untuk menulis di dalam blog bagi membalas sebarang hanjingan beliau. Amacam? Ada beran?

p/s : sistem rating dan sharing fb juga telah diperkenalkan. sistem rating digunakan mengikut bintang. tapi kita tak pakai bintang, kita pakai ismeth. so kalau 3 bintang tu, kira 3 ismeth la. okay la. takkan nak kira 3 wann. wann kecik, tak nampak dari jauh.

fin.

9 comments:

ismeth said...

gua x reti mnulis...sbb tu x nk wt blog..haha~~tp klau nk truk gak boley je..

ni emel.

rexznaruken_9037@yahoo.com

Nazrin Saad said...

kalau xreti tulis. letak gambaq.

ismeth said...

ok gak..trok gmbaq gay gua ngn palie kt broga ritu..haha~~

say- O said...

tulis arr ismet. penakut ar?

mikhaelahmad said...

ismeth gentar ka?

wann afzan said...

nk jgk masuk name gua

~**Raw Honey**~ said...

Hmm,sy ade "terbaca" entri ini,so kira dalam golongan yg sering buka blog DOT ke?haaha.

Count me in.Thx. ^^

honeyc_91@hotmail.com

Nazrin Saad said...

dah kalu bkn nama lu nama sapa lg.

okay rohani. your in.

ismeth ja x in-in lg.

~**Raw Honey**~ said...

Tang kyuu~~ >.<)~~