Thursday, July 19, 2012

Akhirnya kepompong menjadi rama-rama.

Tahun ni ramai yang grad. Aku rasa sunyi sebab dotters yang satu batch dengan aku grad juga. Kecuali Kejut Babes. Diorang 4 tahun. Eh.. Aku sorang je yang extend dalam batch ni? Dem. Ok takpe. Aku nak assume aku budak Kejut juga.

Arepudan.
Masa awal-awal masuk DOT memang budak ni paling menonjol. Sebab rambut dia. Ya. Rambut dia.

Memet Mok.
Dulu dia ni pendiam. Tak bergaul sangat. Aku yang tegur dia dulu. Lepas 3 bulan macam tu terus pandai cakap lucah-lucah. Benda yang paling aku ingat dia cakap "Weh Wann. Aku nak kurus ah. Aku nak diet". Sampai sekarang aku tak nampak hasilnya.
Sarip.
Dia ni pendiam juga. Tapi bila start bercakap tu, hamboih! Macam pemidato!

K-Yoy.
Dia roomate aku masa 1st year dan 2nd year. Dia yang ajak aku masuk DOT. Dia suka pink. Suka sangat! Sekarang kami berdua duduk di bilik single. Tapi bilik dia depan bilik aku. Hah! Tak boleh berjauhan pun!
Terima kasih, kawan-kawan. Anda semua banyak mewarnai hari-hari aku dalam DOT. Terima kasih sangat-sangat.



Kepada abang-abang yang bakal grad, terima kasih atas segala tunjuk ajar, bantuan yang telah dihulurkan dan halalkan lah makan minum hasil perbelanjaan JPA. Terima kasih sangat-sangat.

Gaia Faiz.
Dia masuk DOT masa aku 2nd year. Diam je tak cakap banyak. Lama-lama baru aku tau kuat bergosip juga Faiz ni.
Baru perasan. Aku takde gambar dengan kau =.=
Amir Kecing.
Masa aku 1st year, dia berlakon untuk boria. Dialog dia yang paling famous "Eh. Nak terkecing ah".

Abg Zul.
Paling pendiam antara semua Kejut Rangers. Tapi dia baik. Kalau mintak sponsor, laju je dia tanya "Nak berapa?" sambil pegang wallet.

Say O.
Awal-awal masuk tu memang dah kenal dah Say O. Masa meeting pengenalan DOT tu, Say O tengah selsema. Tapi still banyak bercakap. Memang tak boleh lupa.

Aku rasa aku tak buat lagi tribute untuk senior-senior DOT yang telah melangkah jauh ke dunia di luar sana. Jadi, ini untuk anda semua.
 
Untuk Ecah dan Zati
Untuk Roy, Alia dan Kak K
Untuk Mat dan Paan
Untuk Kak Zai dan Kak Ayu
Untuk Pali


Untuk Kak Leha dan Kak Wawa
Untuk Fatin
Untuk Abg Nas
Untuk Abg Wan

 Terima kasih yang tak terhingga kepada anda semua. Terima kasih.

3 comments:

kk_pink said...

rindunyee kt wawann!! syg wann sgt2!! thnx wann..

~**Raw Honey**~ said...

tak pa tak pa, sekejap lagi hang pun grad gak ~ xD

wann afzan™ said...

=)