Sunday, January 2, 2011

Reminiscence

Kadang2 yang simple itu seronok. Yang struggle itu seronok. Yang murah itu seronok.

Semalam ke Kajang lagi. Aku cuba kumpulkan seramai mungkin. 8 orang +1 yang join. Tak apa, itu pun dah cukup dan mengagumkan. Sebab aku lambat buat ajakan. Dan perasaan untuk ke Kajang bersama2 pun datang secara tiba2 malam sebelumnya.

Kenapa Kajang? Kenapa bukan Alamanda? Mines? MidValley?

For me, Kajang town is historical. Kajang brought me precious memories. That's where it started to blossomed.

And I tried to relive those memories again yesterday. At least, here it is.

Firstly,



ini mengingatkan aku pada




Then,


ini mengingatkan aku pada




And of course, this classic-cliche picture





sangat buatkan aku tringat yang ni





Memang aku happy semalam. Oh untuk gambar2 semalam secara pukal, jangan paliekan pencarian anda, ijankannya saja di sini.

Oh tak lupa pada tunang Diana Danielle, semalam memang gua teringat kat lu. Bagi gua, lu punca pada semua ni. Lu yang mulakan semua ni. Lu yang bagi 1st idea untuk ke Kajang selepas menang Mefek dulu.

Gua tak kisah mungkin lu cakap ada senior lain yang mula dulu, tapi bagi gua, lu yang mulakan dulu DOT. So, thank you Bro.

-The End-

8 comments:

ismeth said...

tgk gmbaq kaki yg lama aku da taw mana satu kaki hg..haha~~

say- O said...

aku memang tak berubah fesyen.haha

zuesh said...

manjung bukan senior lu ke bhai?

say- O said...

manjung memang senior. tapi bagi gua nepal lagi special.

jap, lu sape?

mikhaelahmad said...

tahniah untuk tunang Diana Danielle yang berjaya mata anak-anak muda kepada dunia teater.

zuesh: read between the line eyh. haha.

mikhaelahmad said...

ok, typo. takpe. gua cuba sekali lagi.

tahniah untuk tunang Diana Danielle yang berjaya membuka mata anak-anak muda kepada dunia teater.

nur wahida said...

ow~
sey o pkai kasut motif tutup bu*u ke?
muahahahaha!~ smart ah sey o!

say- O said...

bulu pun bulu la....