Monday, January 24, 2011

Dialog dalam Gambar

Bak kate orang putih "Satu gambar boleh cakap seribu perkataan" lebih kurang gitu le. Aku tengah kemas2 intipati laptop aku ni, aku jumpe le gambo2 lame budak2 Dot ni. Sambil2 tengok, tergelak sorang2 sebab duk pikir dialog2 yang mungkin wujud time tu.

Hoh. Aku tulih panjang2 bukan kome nak bace pun. Sile le nengok gambo2 ni ha.


"Saya yakin saya hensem"


Ismeth "Buwekk...ane ade!!"


Pali "Cis! Sikiiiiiit lagi gua nak sama tinggi dengan pokok belakang ni"


Leha "Ni la gaya terbaru candid orang tidoq"


Ismeth "Saya gagah. Dan saya suka kaler pink. Aww"


Say O "Saya nerd tapi saya gangster"


Say O "Saya gembira kerana kenyang!"
Ismeth "Saya murung kerana masih lapar setelah melantak 3 pinggan"


Ijan "Saya macho dan saya x kesah orang ambil gambar saya"


Say O "Ape Ijan? Kah Kah Kah!!"
Zayu "Segan ah ade daddy macho macam Ijan"


Say O "Saya bangga saya anak Malaysia"
Rayn "YOH!!"


Wann "Pe? Keropok ni aku punya sorang!"


Say O "Gunalah Balm Halia. Boleh kurus!"
Leha "Ya! Macam saya!"

sape2 tambah lagi gambo!

7 comments:

say- O said...

wahahahaha!
tak ley blah tag bawah tu.
wann pun suka dot, bukan arip sorang.

wann afzan said...

loh. dr hr tu lg sy dh guna tag tu. =.='

nur wahida said...

gmbr arep mmg super zombee,
gmbr ijan muda2 sume sgt lawak,rmbut dia...aww!~
gmbr ismeth pky beg pink npk comey,npk kurus!~
gmbr sey o dlm train agk cool,
sume npk nerd!~

~**Raw Honey**~ said...

sy suka say O pakai spec.gmbaq yg last mmg blh jd iklan komersial.

say- O said...

bila say-0 pakai spec?

izayu said...

haha

Fatin Mazelan said...

kenapa mata kau rep?