Sunday, January 10, 2010

Siapa Sajalah Aku.....????


Tak boleh tidur. Ada beban dalam dada. Jadi aku menulis.

Selama dalam dunia, tak pernah aku dihargai seperti dalam DOT. Bukan aku minta. Tapi aku suka. Tapi penghargaan itu sepatutnya dianugerahkan dengan sesuatu yang lebih bernilai dari aku.

Itu aku gagal kot.

Morale sekarang down.

Sebelum Mefek peratusan minat teater sudah jatuh pada tahap 10%, DOT mampu menjadikannya 99% dalam masa 1 hari. Tapi.. Entah!

Sorry gila. Sumpah rasa macam mau bunuh diri. Mau menangis. Mau hentak kepala pada dinding. Mau menjerit.

Tapi siapa sajalah aku?? Ahhhhhhhhhhh...............

7 comments:

PaLi3 said...

bg naz, we work as a team
not individualy...
so not you must tggung ksalahan,
tp kita brsama...

"kjayaan xkn trcapai tnpa kegagalan"...
biarkan TEKAD (direct trows r...) dibuai mimpi kjayaan trsebut,
tp kgagalan kita pd kali ni sbenarnya bnyk hikmah yg kita dapati utk diperbaiki...
demi mncapai kjayaan di kemudian hari

Sy@m Mesr@ said...

tahniah budak-budak DOT
saya wakil KTR rasa show uols ok semalam
Bung ada cakap semalam acting good cuma suara tak jelas dah unsur PRamlee tak jelas
apapun I suka KK semalam
Boleh jadi pelapis DOT keep it up!!!!
Naz jangan nak down
nanti sakit kang

Fatin Mazelan said...

dah la...ini 1st time kita gagal...jangan terlalu down...maaf x join postmorterm mlm td...juz xnak tgk korg down...aku tahu korg down semalam...

anggap ini 1 pengajaran di masa akan datang...aku tahu jatuh bangun dot ni...

tahun 2010...tahun dugaan...untuk aku dan untuk kita...aku still chill...so korg pun patut chill!!!

izayu said...

ala..abg naz..yg sudah 2 sudah la..kami masih luka lagi..tp kami xmau luka lagi..kami harap abg naz boleh tukar benda 2..kami xmau semua cmni..nnt lain lak yg jadi...saya harap kte semua hepi mcm dulu balik...dari sya,daia n roomate..

wann afzan said...

abg nas....
kejatuhan kali ni bukan salah anda...

kk_p!nK said...

kita dh chill kan...(=
(sy lmbt komen..hee~)
apepun y abg naz katakn..abg naz tetap org y plg berjasa dlm DOT!!

say-0 said...

saya paling lambat komen!!!

..............korang still down ke? heheehheeee........