Wednesday, June 9, 2010

Alizee

Argh! Tekanan. Bapak gua tak subscribe sports channel lagi. Barangkali gua terpaksa guna kekerasan. Esok gua sendiri koling-koling Astro.

Yeah! Go JERMAN!!..

Eh. Dem! Dah tak boleh tulis pasal bola kat sini ke?

Argh! Tekanan lagi! Gua baru semangat nak taip pasal bola. Tapi. Nampaknya gua terpaksa bergantung kepada Sokernet sajalah walaupun gua mungkin masih tak kan dapat status admin disana.

Tapi, what the heck? World Cup datang 4 tahun sekali. Dan tahun ini datang pada semester 3.

Gua tak tahu lah. Tapi macam tak banyak aktiviti ahli D.O.T buat pada season sem 3. Dan gua tak dapat join kalau ada aktiviti pon.

Worldcup juga barangkali sempat habis sebelum mula Tahun 2 nanti untuk gua. Apa salahnya berperang tentang Worldcup disini oleh ahli D.O.T? Masih cerita D.O.T, oleh ahli D.O.T sesama D.O.T.

Well. Cuma pendapat. Nanti gua join blog baru yang dikenalkan tadi. Perang kem masih berterusan.

Maaf, gua busy sedikit sekarang. Player dan manager team Jerman baru sampai pejabat gua tadi. Nak confirm player mana dapat julang piala Worldcup 2010 nanti.

Penyokong Sepanyol masih sempat tukar kem ke Jerman, tak kurang juga Itali, atau Holand. Saudi Arabia secara automatik sokong Jerman sebab hutang minyak.


Go Go Deutsch!


cut.

5 comments:

mikhaelahmad said...

kem jerman tiada sports channel. maka-nya, sesiapa yang buat keputusan nak lompat partai ke team jerman, boleh lah membatalkan niat secara gratis dan automatis. sila join kem england. lcd disediakan. sekian.

Saya Arif said...

kem jerman pling lmbt dpt astro. sb team jerman pling lmbt smpy afrika slatan. trafik jem.

Nazrin Saad said...

gua cuba ketengahkan isu itu.
namun, malangnya gua tak berjaya.
lagipun apa barang gaduh pasal world cup dgn layout rama-rama?

hahaha

Saya Arif said...

sb wann yg pilih layout ah ni. same ngan gua plak tu

haha

say- O said...

join la blog yang satu lagi tu. aku baru je tulis.