Saturday, June 12, 2010

satu hasrat satu semangat

pc games merupakan salah satu perkara biasa bagi remaja sekarang. sama laa macam handphone, laptop dan mp4. maybe diorang download game2 tu dari internet guna idm. atau beli cd game macam say o.

antara game yang dah dimain oleh say o dan arep, prince of persia. bila movie ditayangkan je, diorang terus berebut pergi tengok kat panggung. walaupun seorang diri. ok, kembali kepada game.

ade yang cakap, "game die best gilaaaa kot!" pastu ade pulak cakap "game je best. movie hampeh" dan x lupa jugak "game best, movie pun best! hero cayalah! action semua gempak argh!!" . komen2 tu diluahkan ketika melepak bersama kawan2, dan juga melalui sms ketika menonton POP seorang diri di panggung.

Prince of Persia

namun, setelah melantak kekenyangan di sushi king, salah seorang dari ahli dot melalui krisis benci kepada game yang nak tiru POP. walaupun dah minum yakult, dan juga usha bakal bini, beliau masih hilang pertimbangan ketika terlihat satu cover cd game. "horgh???? prince of prussia??? loser gile!!" . ahli tersebut dirahsiakan identitinya.

well, in his defense, dia terlalu kenyang ataupun dia sangat hormati POP sampai kalau ade orang lain tiru POP, beliau bakal mengamuk seperti itu. betul2 depan cover cd yang x bersalah tu. dan depan pemilik kedai tu juga. owh, inilah cd game yang difitnah beliau.

Rise of Prussia

sekian~

6 comments:

izan_muslimin89 said...

hahahaha...
*gelak style sinchan yg annoying*

wann afzan said...

len kali nganjing abg ijan lak

izan_muslimin89 said...

org cool je...

say- O said...

korang kuar lagi ke?
cis~~

Saya Arif said...

gua nampak rise.. mana ntah prince nya? haha

wann afzan said...

abg say o : mula2 nk ajak abg say o skali..pastu br teringat abg say o dh blk...

arep : ehhh..jgn ckp kuat2!!!nnt abg nas mrh!!!ooppsss....