Wednesday, October 13, 2010

ICAF 2010/2011

ICAF. 23-27 Mac 2011. Teater


(Syarat)
1. Kru tidak lebih 25 orang.
2. English. penting ni dimerahkan.
3. Tidak kurang 45 minit, tidak lebih 1 jam.
4. Mesti ada sejam di Panggung Seni sebelum turn.
5. Postgraduate/Undergraduate bole masuk.


(Info tambahan)
1. Plasmines 2 minggu lepas Dinner KDO.
2. Pengarah, Wann. (betul ah aku taip!)
3. Wann minta draft pertama skrip siap sebelum habis sem ni. (demand sial)
4. Persiapan ICAF start awal.
5. Banyak dotters join organisasi Dinner.
6. Mende ni dah diberitahu semalam dalam meeting Kebud. Tapi just nak bagitau lagi untuk yang tak hadir and senior-senior.
7. Nak tulis dalam mesej FB, tapi tak muat orang nak tag. Sial.


(Yang rasa nak cucuk hidung dengan garfu)
Yang kebarangkalian tidak join ICAF,
1. Arif (Band), saja nak merahkan.
2. Shira, Pod (Tarian),
3. maybe KK (KTR),
4. mungkin ada senior-senior juga berdasarkan khabar taufan.


(Hal-hal duniawi)
1. Penulis skrip dicari.
2. Akan ditetapkan tarikh untuk brainstorming idea.
3. Kepada yang join organisasi HAKERA/Dinner, takde hal lah untuk join ICAF, ia bukan untuk alasan. Sebab aku yang join HAKERA/band pun probably akan luang masa untuk DOT. saja nak merahkan lagi.


(Terkini Panas Dari Kuali)
1. Aliaa nak join jadi krew.
#Latest hapdet rujukan 13/10/2010#


Akan dihapdetkan lagi. Jika berlaku kesilapan sila nyatakan. Sekian.

Wakil Wann.

9 comments:

wann afzan said...

owh. ni la maksud kau nk letak dlm blog smlm? aku x phm doh. serabut gle smlm. hahahaha..

owh, aku PENGARAH la!! PENGARAH!! pengarah produksi BUKAN AKU.

er..setakat ni btul la tuh. smua info kau btul. yang merah2 tu sila HITAMkan semula yeh. hahahaha~~

Saya Arif said...

ah! serabut!

dah betul!

latest hapdet 13/10/2010/12:31PM!

wann: sesetengah permintaan yang tidak membawa sebarang kebaikan tak akan dilayan. sekian.

say- O said...

hm...interesting.

Rohani said...

k,got it.

wann afzan said...

bodo la kau

mikhaelahmad said...

gua kira undergraduate lagi kan? haha

Nazrin Saad said...

terima kasih. ada juga orang nak tulis pasal pertandingan korang semua.

okay, cuma aku rasa untuk draf skrip terlalu awal sangat ko. pertandingan bulan 3, korang ada hakera dgn diner, in fact, mefek@ftu in da process.

kalau ada draf skrip pun takkan ada makna sbb benda tu akan jadi pekasam jugak in the end.

bincang saja apa yang nak dibuat in general, tema, storyline dan sebagainya. untuk sem ni laaa.

cuti leh kembang lagi. skrip siap pun cuti ni still xde pepe leh wat pn. kalo ada storyline, smua org leh take time n imagine masa cuti ni. balik dh ada idea.

nonetheless just my opinion.

p/s : arep everytime ko hapdet entri ni, ko tukar la time dia. so nanti entri ni duk kat atas. kat bawah org xbaca bai.

izan_muslimin said...

haha...
bgus orgtua...

ak xtau nk ckp mcm mana...
tp orgtua ni ckp btul la...

wat 1 by 1 dlu...
jgn 1 bnda tu xabes lg...
dh sibuk pkir n serabut dgn bnda yg xsmpai lg...

nnti ada yg down2 kang...

Saya Arif said...

abg_naz: aaaa.. wokeh! beyeh boh