Friday, November 14, 2008

Ada Member Kite Ditimpa Musibah laaa.....

Hahahahaha....

Bila aku nak menulis post ni itu je yang terlintas dalam fikiran aku.. Aku rase cam nak tergelak pulak... Aku tau, korang mesti rase aku ni jejaka yang tak bertimang rasa sebab nak gelakkan member kite yang ditimpa musibah...

Tunggu la aku story dulu... Jangan buat keputusan terburu-buru... So cite die camni...

Ari tu yang aku dah tak ingat dah ari ape, cam biasa r, sibuk jer shoot video korang... Dan kebetulan pula, ari tu giliran si opah dan aliaa... So sambil-sambil berlakon, diorang pun bercerita la masalah yang dialami... Biase la tu, selaku senior yang memahami dan bertanggungjawab, aku pun dengar je laa...

Nak dijadikan cite rupanya budak dua orang ni dah dapat love letter... Tapi bukan dari laki, dari perempuan ye kawan-kawan... Wah, saya tau apa yang anda fikirkan sekarang!! Tak baik tau... Sebenarnya surat cinta itu diperolehi kerana mereka telah didapati bersalah akibat berbuat bising di dalam bilik...

Love Letter yang budak-budak ni dapat...

Menarik tak cerita nie?? Agak menarik kan?? Walau macam mana pun aku still nak tergelak jugak... Kenapa?? Kalau kite pun mesti la sakit hati dapat love letter macam tu kan?? So, si opah dengan Aliaa ni pun mengambil langkah drastik!! Langkah yang boleh dikategorikan mengundang pertumpahan darah!!

Korang nak tau diorang buat ape?? Diorang tulis balik depan pintu bilik diorang dengan kate-kate yang penuh kesopanan dan kemelayuan...


Opah membalas love letter tersebut dengan perasaan kasih sayang...

Hahahahaha...
Hidup kat UKM ni dah cam peralihan untuk korang idup dalam dunia sebenar beb... So belajar la bertolak ansur dan yang penting grow up gal!!! Maen anta surat plak, anta email la kalo berani... Jadikan la benda ni sebagai satu iktibar... Hehehehehe

P/S: Say O selalu memekak dalam bilik dia, tak ade orang bagi surat pun kat beliau...

7 comments:

wAn aLiaA mUrsyidA said...

hahahahaaaa..
kenangan plg bangangg pnh terjadii...

Jigsaw said...

lek ah..
bkn die anta surat ugutan bnuh pon...
haha

E; said...

"Hahahahaha...
Hidup kat UKM ni dah cam peralihan untuk korang idup dalam dunia sebenar beb... So belajar la bertolak ansur dan yang penting grow up gal!!!"

does this quote actually cynically saying that we're (as in me and al) are not growing up, acted upon very clidishly, and tolerating enough?

i acted upon respond.

i hereby wrote this as,
Ezzati Sulhi bt Abdul Razak.

DOT said...

Dear Opah....

Ape yg saya tulis itu adalah suatu yg sgt global... Saya xde la mrujuk khusus kpd saudari ea.... As in every teater, to give a message sumtime u have to cynically critice the society.. So ksmpulannya sbnrnya kate2 tu utk smua yg mbca....

Bcoz mostly dak2 DOT ni lmbt sket nk grow up... HEHEHEHEHE

E; said...

i dont want to grow up.
i still miss being a daddy's lil girl where i dont have to think about oh-whats-next-on-my problems-list.

i miss being pampered.
i miss when its not me to be blamed when thing goes wrong.
i miss the life when i dont have to thing about anything else except which dresses match which dolls.

i miss it.
and im sorry if im spoiled.

we deal things differently.
i do it my way.
tht's how i learn anything else other than dress and doll.

sorry.
i'm fucked.

happy hols, grown-ups!

jigsaw said...

yeah...
hepi hols, grown up!!
erh, whos the grown ups?
heh

Anonymous said...

hek.

grown-ups are losers.

;tanpa nama.