Friday, July 23, 2010

Berjinak-jinak

Ini kali pertama berjinak-jinak dalam dunia menulis. Bukan bermaksud aku tak pernah menulis ya. Sedangkan kambing pun dah maju sekarang *Mengarut haha*.

Okey, aku menulis post ni sekadar nak testing power je sebab asyik baca tulisan org je, sekali sekala nak merasa jugak orang lain baca apa yang kita tulis. Nak orang tau ape yang sedang berlegar-legar dalam kepala otak ni.

Jadi, silalah beri tunjuk ajar. Yoroshiku onegaishimasu!

p/s: Tadi dapat tengok reaksi 'ekstrem' Kk memegang handphone pink Arip..haha


-->contie

2 comments:

Saya Arif said...

gua dah seram sejuk semlm tgk kk.

izan_muslimin said...

ak tgk kk mcm nk gigit2 atau hentak2 je nset arip...haha...

ak tgk pun rasa cuak...apatah lg tuan punye nset...