Friday, July 16, 2010

Flash back



Orang kata bila kita dah biasa dengan satu group kawan, kita akan jadi rapat. Bila dah rapat, kita akan lebih suka untuk buat aktiviti ngan kawan2 kita tu. Bila dah banyak buat aktiviti ngan group tu, of kos banyak memori yang kita dapat.

Setengah dari memori tu manis, setengah dari memori tu pahit. Setengah dari memori tu buatkan kita happy, setengah dari memori tu buatkan kita sedih. Setengah dari memori tu buatkan kita rasa lapang, setengah dari memori tu buatkan kita rasa stress.

Bagi aku, semua memori tu buatkan aku rasa suka di sini. Banyak dah aktiviti ngan event yang aku masuk. Terlalu banyak. Dari pertandingan Pesta Konvo sampailah sekecil-kecil tukar tayar kereta Myvi kawan yang rosak. Memang banyak..


Jadi hantu dalam choral speaking Pesta Konvo 2008/2009. Hantu pegang piala 3rd place.


Sketsa Raya/ESZ 2008/2009 : Zai over.



Johan Mefek 2008/2009, diiringi sambutan birthday si immune denggi: abg Wan



Merapu lepas show Laila Majnun time Hakera 2008/2009



Latihan boria 2009/2010. Reason nape yana sexy? gambar ni bukti



Johan Boria 2009/2010. Best show, best drama, best sacrifices. Special.


Sebab DOT x boring? ni puncanya.



Polis bantuan yang profesional. Latihan ESZ theater competition. Menang 2nd place.



"Arggh!! Sunyi ah aku malam2 nanti!!" 2nd place ICAF . 1st time tulis skrip, teruk gila skrip tu.



Mandi di Sungai Gabai, wann...*no comment*



Melancong ke PD ngan Melaka. The Making of Fatin Si Duyung.

....Memang banyak memori2, kenangan indah dalam DOT. Memori gaduh, emo, konflik, x cerdik pun ada. Tapi tu yang best, bila ada kawan2 untuk share semua tu. Bila stress ke, tringat time dalam bilik kebud. Tengah makan kat mapley, tiba2 teringat makan ramai2 sambil dikerumuni anne2 se-mapley.

So, aku harap kita semua boleh buat memori baru, bersama-sama ngan junior baru. Selagi ia masih ada depan kita, hargainya. Nanti bila ditarik dah takda peluang untuk rasa semua ni lagi.

p/s: nak letak banyak gambar lagi, tapi x boleh, loading lambat gila. Ada had gambar kot.

10 comments:

wann afzan said...

1st of all, xde had gambar!!

owh..suka ini!

say- O said...

tak boley pun!!!
dok process dari tadi lagi je pun..

ada lagi gambar wann yang terbaik~~~~tapi x dapat nak bubuh, nak buat camna..

kk_p!nK said...

sayee sangat sukakannyee...sweet~
DOT is my best family in ukm!!!

wann afzan said...

damn.

say- O said...

kk: haha, lets make new memories again..

wann: damnation without relief..hehehe!! aku jumpa gambar tu secara tak sengaja

wann afzan said...

argh!!!

Fatin Mazelan said...

1st : gila lama boria korg. 2009/20010.

2nd : erm. tengok balik, penglibatan aku tak banyak pun.

3rd : gigih juga la berjuang nak tukar tayar kete myvi tu ngan paan. dah la exam ptg tu.

Nazrin Saad said...

tayar kete saye tercabut
(wann afzan, 2010)

say- O said...

ah lupa silap tarikh!!
ko banyak,,tapi blakang scene juga dari konsep duniawi. tapi yang paling terharu time tukar tayar la,..

wann afzan said...

abg nas diam leh x?

owhhh..terharu sgt2 korg tlg sy tukar tayar..wuuuu~~ *gedik gedik*

*wekk..muntah sorg2*