Monday, July 26, 2010

Jangan Pisahkan



Baca sambil dengar lagu ini untuk menambahkan feel.

Kadang-kadang anda lupa,
sebab kadang-kadang anda tidak sedar.

Seseorang yang anda cintai itu,
dekat sangat dengan anda. Sangat dekat.

Mungkin dia sedang duduk bersebelahan dengan anda sekarang.

Mungkin juga dia bermain roller coaster dengan anda pada hari ini.

Mungkin juga dia duduk bersebelahan dengan anda di panggung wayang menonton Despicable Me.

Mungkin dia dan anda sama-sama membuat wajah merajuk apabila tiada yang mahu menaiki roller coaster bersama?

Mungkin. Mungkin dia yang anda cintai.

Tengok henset anda. Check inbox. Mesej siapa ya di atas sekali?

Jika anda sedang tersenyum di hadapan skrin laptop Acer sekarang, mungkin anda sudah menjumpai cinta anda di Times Square hari ini 24 Julai 2010.

Tahniah.

Fin.

9 comments:

leha herbert said...

saya suka.ok dah.nk ckap 2 ja. =)))

say- O said...

nasib baik ada spy time main roller coaster tadi.

wann afzan said...

rugi, gambar je xde..huhuhu~~

Nazrin Saad said...

ada. kt aizat. gmbaq penuh seni.
nnt aku minta, wann tlg fotoshopkan.

wahahahahaha~~~

wann afzan said...

ahhh..sy jugak......................

aizzat naeeim said...

mungkin jaga pp nya umpama bulan..
namun itulah yg dinamakan..
C.I.N.T.A~

p/s : aq duduk hujung skali,sblah say-o,teliuq gak tgk popcorn,tp say-o x nah pelawa aq makan..aq...terharu ngan sikap say-o..

say- O said...

ololololo~~~~~~~~kalau ngan aku ko mintak je...

aizzat naeeim said...

say-o: aq minx..tp ko kunyah kuat sgt! grup grup grup bunyik sblah telinga aq...hahaha

say- O said...

lain kali cakap je aku kunyah kuat sangat...